Over Marian Sârbu

Marian Sârbu is een ervaren atleet, coach, psycholoog en massagetherapeut.

Geboren in Roemenië, opgeleid als psycholoog en coach lichamelijke opvoeding, was hij een atleet in het nationale Roemeense kajakteam, waar hij verschillende nationale titels won, en onlangs begon hij op internationaal niveau te strijden voor België, waarbij hij een zilveren medaille won op de Europese Surfski Championships en een gouden medaille op de Marathon World Cup.

De afgelopen 8 jaar werkte Marian samen met het Nationaal Olympisch Roemeens Kanoteam, waar hij de topatleten behandelde en begeleidde op hun pad naar succes. Hij is nog steeds de vertrouwde therapeut voor Olympische- en wereldkampioenen uit verschillende sporten zoals atletiek, gymnastiek, roeien, gewichtheffen, tennis etc. Omdat hij zichzelf altijd wil verbeteren, is hij in 2020 afgestudeerd als Kinetotherapeut en doet hij momenteel zijn doctoraat (PhD) over het verbeteren van de sportprestaties met manuele therapie.

Hij is zeer ervaren en gedreven. Hij weet je zeker te motiveren en vooral je te helpen je maximale potentieel te bereiken, door al zijn kennis en ervaring in te brengen in de nieuwe Sportmassage praktijk in Mechelen.

Welkom in mijn praktijk

Wij doen er alles aan om u manuele therapie van hoge kwaliteit te bieden.

Door u een geavanceerde fysiotherapie aan te bieden dat de integratie van diepe weefseltherapie met zachte gewrichtsmanipulatie en passieve gymnastiek biedt, zullen we effectief de uitlijning van het hele lichaam en de gewrichts balancerings techniek aanpakken die geweldige resultaten zal opleveren, zoals al onze patiënten kunnen bevestigen.

Wij staan ​​voor kwalitatieve manuele therapie die zich richt op de algehele gezondheid van iedere patiënt, inclusief revalidatie, wedstrijdvoorbereiding en bewegingsadvies.

Wat uw doelen ook zijn, wij willen u helpen deze te bereiken.